Darujte radost z pohybu! - Dárkové certifikáty

Vánoce se blíží. Pokud hledáte pro své milované dárek, kterým jim darujete radost z pohybu, jste na správném místě.

Máme pro Vás připraveno několik vzorů dárkových poukazů, které Vám doplníme o jméno dárce i obdarovaného - takže získáte originální certifikát.

Vyberte si počet lekcí, které chcete darovat, napište nám jména, která máme doplnit a certifikát Vám zašleme přímo na e-mail.

Pokud je 24.12. a vy stále nemáte dárky, s námi to ješte stihnete. Dárkové certifikáty zasíláme až do 24.12. do 16:00 hod (pokud zašlete potvrzení o provedené platbě z Vašeho internetového bankovnictví). 

Jak objednat? 

1. Pošlete e-mail na naši adresu: tvojetrenerka@gmail.com
2. V e-mailu uveďte:

  • o kolik hodin máte zájem
  • jméno obdarovaného
  • jméno dárce
  • číslo vzoru dárkového certifikátu, který se Vám líbí
Obratem obdržíte platební informace. Po zaslání potvrzení o provedení platby Vám zašleme dárkový certifikát na Váš e-mail. Platnost certifikátu je do 31.3. 2016.

Cena jedné lekce je 500,- Kč.

V této ceně je zahrnuto: úvodní konzultace s klientem, kde si nastavíme společné cíle, kterých chceme dosáhnout; profesionální servis v průběhu lekce; komunikační kanál s klientem na dálku; poradenství v oblasti výživy.

V ceně NENÍ zahrnuto - vstup klienta do fitness centra. Výběr fitness centra je na Vás, takže záleží na Vás jaký tarif si v daném fitness centru zvolíte.











Žádné komentáře: